Vestuvių fotografijos

Pačią svarbiausią jaunavedžių dieną viena pagrindinių užduočių tenka vestuvių fotografui, kuris atsakingas už dviejų žmonių meilės priesaikos, jų gražiausios dienos įamžinimą. Juk kiekvienas iš mūsų nori, kad ši diena būtų tobula. Nuotraukos – tai galimybė išsaugoti tas tobulas akimirkas ilgam. Esu tikra, kad ir Tu norėtum, kad Tavo vestuvių fotografijose Judviejų akys spindėtų, būtų pilnos meilės ir teigiamų emocijų. Trokšti, kad nuotrauka perteiktų ne tik gražių, vienas kitą mylinčių žmonių vaizdą, bet spinduliuotų laime ir džiaugsmu, sukeltų tą dieną išgyventus jausmus. Vestuvių fotografui – tai nelengva užduotis, tačiau jis žino kaip pasiekti geriausią rezultatą.
Vestuvinių nuotraukų grožis labiausiai priklauso nuo jaunavedžių. Jei jie jausis atsipalaidavę, laisvi, elgsis natūraliai, tai ir nuotraukos spinduliuos jų laime ir meile. Be abejo,daug lemia ir santykis su vestuvių fotografu. Tam, kad jaunieji priprastų prie fotoaparato bei fotografo kartais rengiamos priešvestuvinės fotosesijos, tačiau dažniau pasirenkama alternatyva – fotografuoti pradėti jau nuo ryto, kai jaunikis ir jaunojo ruošiasi šventei. Tuomet laikui bėgant, artėjant atsakingiausioms vestuvių akimirkoms, jaunieji jausis laisvai, natūraliai.

Renkantis vietą fotosesijai reiktų atsižvelgti ne į tai, ar ten „graži vieta“, o į apšvietimą. Idealiausias variantas ten, kur pakankamai saulės ir pavėsio. Tai gali būti vietos mieste ar gamtoje, kurios jauniesiems kelia sentimentus, tačiau, jei yra galimybė, būtų gerai vietą aptarti su fotografu prieš fotosesiją.

Įvairi atributika fotosesijos metu padeda atsipalaiduoti, sumažina įtampą. Be abejo, skėtis, tam tikros spalvos detalės jaunųjų apdaruose, pliušiniai žaislai, balionai ar panašios atributikos, nuotraukoje sukuria tam tikrą atmosferą, nuotaiką. Pavyzdžiui, helio dujomis užpildyti dideli, į dangų kylantys balionai nuotraukai suteikia lengvumo, žaismingumo, svajingumo įspūdį.

Vestuvių fotografo profesija – kietas riešutėlis. Rankos pirštų neužtektų suskaičiuoti detalių, į kurias būtina atkreipti dėmesį, norint padaryti tobulas, vienas kitą mylinčių žmonių, nuotraukas. Tačiau jauniesiems ir vestuvių fotografui dirbant petys petin pasiekiami lūkesčius pranokstantys rezultatai.

Scroll to Top