Vestuvių salės dekoravimas balionais

Kuriantiems šeimą labai svarbus dalykas – santuoka. Seniai sukurtas vestuvių scenarijus, įsivaizduotos detalės realizuojamos per tikrąją šventę, kai susijungia dviejų vienas kitą mylinčių žmonių širdys. Planuoti vestuves – sudėtinga dalykas, o planuoti reikia pradėti likus metams ar daugiau laiko. Itin daug detalių, smulkmenų privalo būti išpildytos 100 procentų. Vis dažniau jaunieji vestuvių organizavimo naštą patiki profesionalams, kurie savo galvoje generuoja galybę idėjų ir jų išpildymo būdų.

Vienas svarbiausių vestuvių momentas – šventės puota pasirinktoje erdvėje. Dažniausiai nuomojama salė, kuri turi stogą virš galvos (siekiama apsisaugoti nuo nenumatytų oro permainų). Itin svarbu tinkamai paruošti šventės patalpą, kuri paveiks ir susirinkusiųjų nuotaiką. Ne vien spalvos, formos, bet ir pačios dekoracijos, iš ko jos pagamintos, labai daug lemia renkantis optimaliausią puošybos variantą. Turbūt dažniausiai vestuvių salės puošimui naudojamos gyvos gėlės, kurios suteikia erdvei gyvybingumo bei švelnų pasirinktų gėlių aromatą, kuris tvyro visoje erdvėje. Šiek tiek pigesnė alternatyva gėlėms – šventiniai balionai. Jie pobūvio patalpai suteikia lengvo žaismingumo.

Vestuvių salės dekoravimas balionais neapsiriboja vien sienų ar lubų dekoru. Balionais galima padabinti ir svečių kėdžių atlošus, šventinius stalus. Be abejo iš jų galima suformuoti įvairių formų, tinkančių vestuvėms, pavyzdžiui širdelės, gėlės ar kt. Taip pat balionai yra dėkingi tuo, kad galima juos pasirinkti pagal spalvą (kurių yra galybė), pagal formą (širdelės, rutuliai, gėlės ir kt.) ir net pagal dujas (oras, helis).
Didžiulė balionų spalvų paletė leidžia šias dekoracijas lengvai priderinti prie vyraujančio vestuvių kolorito. Jaunųjų itin mėgstamos šviesios, šiltos spalvos, tokios kaip balta, šampaninė ar pastelinės spalvos, kurios suteikia jaukumo, elegancijos pojūtį.

Vestuvių salės dekoravimas balionais yra unikalus, nekasdienis pasirinkimas. Jei balionai užpildyti helio dujomis, jie erdvei suteikia savitą, nežemišką pojūtį. Ore kabanti dekoracija atrodo svajingai, labai lengvai.

Scroll to Top