Spalvų tendencijos mados pasaulyje

Visų mados mėgėjų laukiamiausias metų renginys  ̶  Niujorko mados savaitė. Visi su nekantrumu laukia šio įvykio, kadangi dizainerių ir žinomų mados namų pristatyti rūbai diktuoja tai kas bus madingiausia ateinančius sezonus. Šiandien apžvelgsime tai kas sukėlė didžiausią žiūrovų susidomėjimą  ̶  spalvų spektrą vyrausiantį ateinančio sezone garderobe.

Madingos spalvos rudens/žiemos sezoną

Jei kalbėsime apie spalvų madas, viskas atrodys daug įdomiau nei, pavyzdžiui, kalbant apie rūbų formas ir medžiagas. Taip yra todėl, kad būtent spalvų spektras smarkiai pasikeitė lyginant su praeitais metais. Nepaisant fakto, kad daugiausia buvo pristatyta pilkos, baltos, juodos bei rudos spalvos drabužių, kolekcijose galima buvo išvysti ir netikėtai ryškių atspalvių. Topu planuoja tapti miglota geltona bei rugiagėlių mėlyna spalva. Būtent šio sezono kolekcijos labiau priartėja prie natūralių, dar kitaip vadinamų „žemės“ spalvų.

Iš arčiau pažvelkime į madingiausias šio bei ateinančio sezono spalvas

Sangrijos, egzotiška raudona, kuri daugeliui sužadina kerinčius jausmus ir aistrą. Tai mėgstamiausia Chanel mados namų spalva.

Spinduliuojančios orchidėjos spalva, dar kitaip vadinama purpurine, vyrauja 2014/2015 metų kolekcijose. Ji ne tik intriguojanti, bet ir įkvepianti. Daugiausia akcentuota Yves Saint Laurent ir Galliano kolekcijose.

Rugiagėlių mėlyna asocijuojasi su praeities atsiminimais ir sužadina seniai atgulusias emocijas. Aistrą žadinanti spalva nepamiršta Guess by Marciano, Liu Jo drabužių kolekcijose.

Miglota geltona, kuri vyravo beveik visose kolekcijose, labiau orientuota pavasario, bet puikiai tiks ir žiemos garderobui. Ypač akcentuota Gucci, Zac Posen kolekcijose.

Pildydami savo drabužinę, nepamirškime šių spalvų. Jos padės ne tik „pasivyti madą“, bet ir jaustis geriau, labiau pasitikėti savimi. Primename, kad puikiai atrodyti galima ir nešiojant pigesnius drabužius, svarbu juos suderinti taisyklingai ir visada žygiuoti aukštai iškėlus galvą.

Scroll to Top