5 drabužiai mados triumfui

Jei manote, kad sportiško stiliaus drabužiai jau ne madoje  ̶  klystate. Paskutiniai mados renginiai pademonstravo begales rūbų ir aksesuarų kurie bus madingi ateityje ir daugelis jų buvo tikrai sportiški. Šiandien pristatysime 5 naujam garderobui būtinus drabužius bei mados namus padiktavusius juos.

Trumpi, odiniai, ryškūs, vienspalviai, sportiški šortai ruošiasi užkariauti parduotuvių lentynas. Mados namai Thakoon smarkiai pasistengė prikeldami iš pelenų šią klasiką.

Įdomių formų sportbačiai ateinantį sezoną bus itin madingi. Jau dabar liaupsinama Lacoste avalynė ateinantį sezoną bus tiesiog būtina, o priderinti ryškūs raišteliai padės Jums susikurti savitą stilių.

Metas iš spintų traukti apdulkėjusias kuprines, kurios ateinantį sezoną neketina užleisti pozicijų jau pamėgtoms rankinėms. Dizainerė Alexandra Wang paruošė mums visiems siurprizą ir sukūrė netikėčiausių formų kuprinių kolekciją.

Tamprios medžiagos sijonas ruošiasi tapti topų topu. Pieštuko formos, ryškių spalvų rūbas, išpopuliarintas Guess by Marciano clothes prekės ženklo, būtinas kiekvienos merginos aksesuaras.

Sportinės kelnės šiais laikais derinamos ir prie laisvesnės ir prie oficialesnės aprangos. Ne išimtis ir ateinantis pavasaris, kuomet šis derinys taps ypač geidžiama Elliot mados namų preke.

Įsigijus ar iš spintos ištraukus šias prekes ir priderinus prie bendro vaizdo, Jūs galėsite vadintis tikra mados ikona. Juk mada tai ne tik įvaizdis, tai pozicija visuomenėje ir geros nuotaikos garantas. Tad ruoškimės ir puoškimės, nes pavasaris ne už kalnų!

Scroll to Top